Gelijkvloersappartement met koer

Gelijkvloersappartement met koer
, 2018 ANTWERPEN
Verkocht €284.500 - Appartementen
17884 2 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)

Fantastisch gelegen 2 slaapkamer-appartement te Antwerpen

Gezellig appartement gelegen aan de rand van Antwerpen, nabij verschillende invalswegen en met een ruim aanbod aan openbare vervoersmogelijkheden.
Het appartementsgebouw in de Tentoonstellingswijk, gekend voor haar modernistische stijl, dateert van de jaren ’30. Het geheel werd in 2020 volledig gerenoveerd en afgewerkt met hoogwaardige, kwalitatieve materialen. Dit gelijkvloersappartement heeft een bruto oppervlakte van +/- 72 m² en is voorzien van twee slaapkamers, badkamer, apart toilet, grote leefruimte met open keuken, 2 kelderruimtes (nrs. 3 en 6) en een koer.

Indeling:

Binnenkomen doen we via de ruime centrale inkomhal met links toegang tot de kelderverdieping met twee bergingen en rechts toegang tot het GLV-appartement, waarbij we een lichtrijke leefruimte met open keuken op eiken parket aantreffen.
De keuken biedt alle comfort en beschikt over verschillende Siemens-toestellen zoals oven, ijskast, diepvries, vaatwasser en elektrische kookplaat. Verder krijgen we via de schuifdeur achteraan toegang tot een gezellige koer van +/-26 m² waar we kunnen genieten van een aperitiefje bij zomerse temperaturen. Vooraan vinden we twee slaapkamers, een apart toilet en tot slot een magnifiek afgewerkte badkamer met inloop/regendouche.

Er zijn lage gemeenschappelijke kosten door dat ieder appartement zijn eigen meters heeft.

Bent u benieuwd? Plan dan zo snel mogelijk een bezichtiging in.ALGEMENE INFORMATIE

KI: 1777
Bouwjaar: 1935
Sted. Inl.: Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv.
Grondoppervlakte: 107 m²
Oppervlakte: 72m²
Gevelbreedte: 8,19 meter
EPC attest: 257 kWh/m²
Ramen: Overal dubbele beglazing in gemoffeld aluminium
Verwarming: CV op aardgas individueel
geen stookolietank

  • :